Меню
Вашата количка

Ултра филтрация

Ултра филтрация

LAICA експертите по ултрафилтрация.

Водата е един от най-ценните ресурси, но фактът, че я имаме лесно достъпна у дома, често може да подкопае нейното значение.
Подобно на други европейски и северноамерикански страни, италианското снабдяване с питейна вода се приема за даденост, но все още има много страни днес, където ресурс, толкова основен, колкото водата, не е достъпен за всички. Разпределението на водните ресурси не е еднородно и потреблението показва дълбок дисбаланс в различните области. Освен това наличната вода може да бъде замърсена от микробно замърсяване, тежки метали, използвани в промишлени процеси и химически съединения, използвани в селското стопанство, като торове и пестициди.

Според Световната здравна организация през 2017 г. близо два милиарда души ще пият замърсена вода

MikroPLASTIK-STOP™ и Germ STOPTM е продукт произведен в Италия от LAICA SpA. Италианска компания, специализирана в ултрафилтрация с над 100 патента, подадени за филтриращи устройства. LAICA произвежда и изнася безопасни и ефективни системи за филтриране на водопроводната вода по целия свят повече от 30 години. Целият опит и качеството на марката са отразени в иновативен продукт, първи по рода си, предназначен да донесе безопасност и качество директно във вашия дом. 

Laica Филтрираща система RK50 + Метална бултилка 500 мл.
-22 %
Марка: Laica
RK50 HYDROSMART ™ Филтърна система за смесител Laica RK50 е екологично решение от Италия, за да имате на разположение чиста питейна вода всеки ден. Системата е лесна за сглобяване и монтаж, който е подходящ за най-често срещаните смесители в кухня. Системата за кран RK50 има три функции. Благо..
89.00лв. 69.00лв.
Laica Филтрираща кана Germ STOP 3,0 л.
-19 %
Марка: Laica
Кана Predator + Germ STOPTM филтър LAICA непрекъснато се занимава с изследвания и разработки на продукти, които могат да подобрят живота на потребителите. Филтърът LAICA Germ-STOP ™ се ражда от желанието да се създаде високоефективен филтър за намаляване на бактериите и основните химикали, които ..
79.00лв. 64.00лв.
Laica Филтрираща кана Mikro-Plastik 3,0 л. + 2 BiFlux
-25 %
Марка: Laica
MikroPLASTIK-STOP ™ Иновативната кана MikroPLASTIK-STOP ™ на LAICA е първата модулна кана с двойна филтрация, която премахва микропластмасите. Благодарение на каната MikroPLASTIK-STOP ™, вие и вашето семейство можете безопасно да се насладите на всичко добро от  водата в уюта на вашия собствен д..
99.00лв. 74.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)