Меню
Вашата количка

Ултра филтрация

Ултра филтрация

LAICA експертите по ултрафилтрация.

Водата е един от най-ценните ресурси, но фактът, че я имаме лесно достъпна у дома, често може да подкопае нейното значение.
Подобно на други европейски и северноамерикански страни, италианското снабдяване с питейна вода се приема за даденост, но все още има много страни днес, където ресурс, толкова основен, колкото водата, не е достъпен за всички. Разпределението на водните ресурси не е еднородно и потреблението показва дълбок дисбаланс в различните области. Освен това наличната вода може да бъде замърсена от микробно замърсяване, тежки метали, използвани в промишлени процеси и химически съединения, използвани в селското стопанство, като торове и пестициди.

Според Световната здравна организация през 2017 г. близо два милиарда души ще пият замърсена вода

MikroPLASTIK-STOP™ и Germ STOPTM е продукт произведен в Италия от LAICA SpA. Италианска компания, специализирана в ултрафилтрация с над 100 патента, подадени за филтриращи устройства. LAICA произвежда и изнася безопасни и ефективни системи за филтриране на водопроводната вода по целия свят повече от 30 години. Целият опит и качеството на марката са отразени в иновативен продукт, първи по рода си, предназначен да донесе безопасност и качество директно във вашия дом. 

Laica Филтрираща кана Mikro-Plastik 3,0 л. + 2 BiFlux
-25 %
Марка: Laica
MikroPLASTIK-STOP ™ Иновативната кана MikroPLASTIK-STOP ™ на LAICA е първата модулна кана с двойна филтрация, която премахва микропластмасите. Благодарение на каната MikroPLASTIK-STOP ™, вие и вашето семейство можете безопасно да се насладите на всичко добро от  водата в у..
134.00лв. 99.99лв.
Laica Филтрираща кана Germ STOP 3,0 л.
-27 %
Марка: Laica
Кана Predator + Germ STOPTM филтър LAICA непрекъснато се занимава с изследвания и разработки на продукти, които могат да подобрят живота на потребителите. Филтърът LAICA Germ-STOP ™ се ражда от желанието да се създаде високоефективен филтър за намаляване на бактериите и основните ..
109.00лв. 79.99лв.
Laica филтриращ модул Mikroplastik 1 бр.
-29 %
Марка: Laica
Laica филтър MikroPlastik  Капацитет: 1000 литра или 1 година  Филтър от кухи влакна: Блокира частици и живи организми до ≥0.1µm (микрон), като микропластмаси и бактерии  Елиминира мътността на водата  Тестван в независими лаборатории в Италия и Герма..
27.99лв. 19.99лв.
Laica филтриращ модул GermStop 1 бр.
-29 %
Марка: Laica
Laica филтър GermStopTM  Капацитет: 1000 литра или 1 година  Филтър от кухи влакна: Блокира частици и живи организми до ≥0.1µm (микрон), като микропластмаси и бактерии*  Елиминира мътността на водата  Тестван в независими лаборатории в Италия и Герман..
27.99лв. 19.99лв.
Марка: Laica
RK50 HYDROSMART ™ Филтърна система за смесител Laica VENEZIA е екологично решение от Италия, за да имате на разположение чиста питейна вода всеки ден. Системата е лесна за сглобяване и монтаж, който е подходящ за най-често срещаните смесители в кухня. Системата за кра..
109.00лв.
Марка: Laica
Филтър HYDROSMART ™ Филтрите HYDROSMART ™ са разработени и произведени в Италия. Благодарение на мембраната с кухи влакна и активния въглен, те гарантират ефективно и незабавно филтриране директно от смесителя. Иновативно и екологично решение, за да се наслаждавате всеки ден на ..
49.99лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)