Меню
Вашата количка

Машини за газирана вода

Машини за газирана вода

УРЕДИ ЗА ГАЗИРАНА ВОДА

Разтворима газирана вода

Персонализирана и газирана вода, която отговаря на вашия вкус. Уредът за приготвяне на газирана вода е иновативно устройство, което ви позволява да създавате апетитна газирана вода, персонализирана и според вашия вкус, като регулирате концентрацията на CO2 с натискане на бутон. Насладете се на освежаваща и по-здравословна алтернатива на газираните напитки, както никога досега.

Марка: Laica
LAICA УРЕД ЗА ГАЗИРАНА ВОДА Най-доброто удобство в комфорта на собствения ви дом, уредът за газирана вода ви позволява бързо и без усилие да се насладите на любимата си освежителна напитка с мехурчета. С едно просто натискане на бутон можете да превърнете обикновената вода във възхитително и г..
179.00лв.
Марка: Laica
LAICA УРЕД ЗА ГАЗИРАНА ВОДА Най-доброто удобство в комфорта на собствения ви дом, уредът за газирана вода ви позволява бързо и без усилие да се насладите на любимата си освежителна напитка с мехурчета. С едно просто натискане на бутон можете да превърнете обикновената вода във възхитително и г..
179.00лв.
Logan, уред за газирана вода включително 3 бутилки и CO₂ бутилка Искрящ спътник за вашето ежедневие. Уредът за газирана вода Sodapop Logan със стъклени бутилки съчетава уникален дизайн с отлично качество на газирана вода и практични детайли като окачване на бутилките без обръщане. Компл..
259.00лв.
Joy Eco, включително PET бутилка и CO₂ бутилка Използването на рециклирани материали прави Joy Eco още по-устойчив. Комплектът за газиране включва PET бутилка без BPA и CO₂ цилиндър. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Цвят: черен мат Спецификации: Размери и тегло (уред): Ш 134 x Д 193 x В..
159.00лв.
Универсален CO₂ цилиндър от Sodapop Нашите CO 2 бутилки се пълнят в Германия и са достатъчни за до 60 литра прясна газирана вода. По този начин винаги можем да ви гарантираме най-високо качество на газирана вода. Бутилка с CO₂ е достатъчна за до 60 литра газирани напитки. Т..
49.99лв.
Универсален CO₂ цилиндър от Sodapop Комплект 2 броя Нашите CO 2 бутилки се пълнят в Германия и са достатъчни за до 60 литра прясна газирана вода. По този начин винаги можем да ви гарантираме най-високо качество на газирана вода. Бутилка с CO₂ е достатъчна за до 60 литра газирани..
94.00лв.
Универсален CO₂ цилиндър от Sodapop Комплект 3 броя Нашите CO 2 бутилки се пълнят в Германия и са достатъчни за до 60 литра прясна газирана вода. По този начин винаги можем да ви гарантираме най-високо качество на газирана вода. Бутилка с CO₂ е достатъчна за до 60 литра газирани..
135.00лв.
Универсален CO₂ цилиндър от Sodapop Комплект 4 броя Нашите CO 2 бутилки се пълнят в Германия и са достатъчни за до 60 литра прясна газирана вода. По този начин винаги можем да ви гарантираме най-високо качество на газирана вода. Бутилка с CO₂ е достатъчна за до 60 литра газирани..
172.00лв.
Универсален CO₂ цилиндър от Sodapop Комплект 6 броя Нашите CO 2 бутилки се пълнят в Германия и са достатъчни за до 60 литра прясна газирана вода. По този начин винаги можем да ви гарантираме най-високо качество на газирана вода. Бутилка с CO₂ е достатъчна за до 60 литра газирани..
249.00лв.
Универсален CO₂ цилиндър от Sodapop Комплект 12 броя Нашите CO 2 бутилки се пълнят в Германия и са достатъчни за до 60 литра прясна газирана вода. По този начин винаги можем да ви гарантираме най-високо качество на газирана вода. Бутилка с CO₂ е достатъчна за до 60 литра газиран..
480.00лв.
SODAPOP Универсален газов цилиндър – празен за пълен Какво да направите? 1. Заявете газов цилиндър празен за пълен през нашия он-лайн магазин.(След поръчка, ще се свържем с Вас по телефона.) В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ ИЛИ ПО-ТОЧНО РАЗХОДИТЕ ПО ИЗПРАЩАНЕ НА ПРАЗЕН ЦИ..
24.99лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)