Меню
Вашата количка

Обща информация

LAICA, Home Wellness

LAICA предлага продукти, които Ви помагат в ежедневието в къщи за да Ви остане време за любими хора.

Компанията

Основана във Виченца през 1974 г. от семейство Морето. LAICA е италианска компания специализирано в производство на малки домакински уреди за лично здраве и за пречисване на вода. Успехът на компанията се основава на нейната отдаденост на високото качество, безопасността и дизайна на продукта, с цел подобряване  здравето на потребителите.

История

LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереза, които започват своя бизнес, като произвеждат малка линия кухненски везни в родния си град Виченца.

Тяхната страст и грижа за продукта на всеки етап от производството му водят до бързо развитие на компанията и скоро асортиментът от продукти се разширява с лични везни. През 1992 г. ръководството на компанията премина към следващото поколение и настоящи мениджъри на семейството, Маурицио и Анна Мария, които значително разшириха и разнообразиха продуктовата гама, отделяйки специално внимание на медицинските изделия за домашна употреба. През годините компанията придоби международен профил, фокусирайки се върху продуктовите изследвания и иновации. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA представи на пазара система за филтриране на вода, която е разработена с научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране за подобряване на качеството на чешмяната вода.

През последните десет години LAICA инициира процес на развитие и консолидация, който доведе до отваряне на клонове в Европа и Азия и създаване на международна мрежа за продажби. Днес продуктите LAICA се продават на всички пет континента.

В допълнение към проектирането на технологично усъвършенствани и надеждни продукти, LAICA винаги е участвала в работа, оценяваща екологичната устойчивост, правата на човека и качеството на живот.

 

Произведено в Италия и италиански дизайн

Продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на своите суровини и производствен процес, както и с внимание към детайлите и креативни дизайни и форми, както при най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел центърът за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офисът на CAD Engineering и производството на филтриращи кани и филтри се намират във Виченца. 

Повече информация можете да намерите на сайта: www.laica.bg