Меню
Вашата количка

Филтриращи кани

Филтриращи кани

С КАНИ LAICA ПРЕОТКРИЙТЕ ДОБРИЯ ВКУС НА ВОДАТА

Всеки ден пием вода, правим кафе или чай, готвим храна с вода. С каната на Laica бързо и лесно можете да имате чиста, вкусна и безопасна вода под ръка. Просто отворете крана и налейте в каната. Водопроводната вода е безопасна, но не винаги има приятен вкус. Каните за филтриране на вода LAICA подобряват вкуса и качеството на водопроводната вода, като същевременно запазват полезни минерали.

Laica Комплект Кана Aida+3 бр. Bi-Flux + Inox бутилка
Ново Препоръчано
Марка: Laica
Промоционален комплект – Кана Carmen Aida – Mechanical – 2.3 л. + 3 бр. филтри Bi-Flux + 1 бр. Inox бутилка 500 мл. ..
79.99лв.
Laica Комплект Кана Stream + 3 бр. Bi-Flux
Ново Препоръчано
Марка: Laica
Промоционален комплект – Кана Stream Mechanical – 2.3 л. + 3 броя филтри Bi-Flux. Цвета на каната можете да изберете от опции за цвят.  ..
51.00лв.
Филтриращ модул LAICA bi-flux  6бр. + 1 бр. Подарък Кана Stream
Ново Препоръчано
Марка: Laica
Промоционален комплект - 6 броя филтриращи модули Bi Flux,плюс кана Stream 2.3 л. Можете да си изберете цвят на каната от предложените. ..
75.00лв.
Laica Филтрираща кана  Table Top  2,7 л.
Ново
Марка: Laica
Кана LAICA Table Top Перфектната придружителка за елегантни маси и за всички ваши специални поводи, Трапезната Кана LAICA Table Top предлага високо ниво на технология и елегантност. Елегантна, идеална подчертава красотата на масата Изработена от високотехнологични материали, които придават ..
72.90лв.
Laica Филтрираща кана  Prime Line Nature 3,0 л.
Ново
Марка: Laica
Кана LAICA PRIME LINE NATURE Цветната и весела кана LAICA PRIME LINE NATURE, която трябва да се пълни заедно с вашите деца, за да ги научи да разпознават естествения вкус на чистотата. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - ежедневна и щастлива - предлага се в цветови комбинации - общ капацитет: 3 ..
53.99лв.
Laica Филтрираща кана  Prime Line Spring 3,0 л.
Ново
Марка: Laica
Кана LAICA Prime Line Spring Новата кана LAICA Prime Line-Spring е практична и щедра, предлага се в четири светли нюанса, за пролетно докосване в кухнята. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - свежа и цветна - предлага се в цветови комбинации - общ капацитет: 3 литра - прозорец за бързо пълнене..
53.99лв.
Laica Филтрираща кана Prime Line Elegance 3,0 л.
Ново
Марка: Laica
Кана Prime Line Elegance  Кана за тези, които обичат практичността, без да жертват елегантността. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - практична и щедра - общ капацитет: 3 литра - прозорец за бързо пълнене ..
53.99лв.
Laica Филтрираща кана Stream Line Light Graffiti 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Кана LAICA Stream Line Light Graffiti с електронен индикатор Цветната и весела кана LAICA Stream Line, която да пълните заедно с децата си, за да ги научите да разпознават естествения вкус на чистота от най-ранна възраст. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - практична и лека - уникални цветове - ..
53.99лв.
Laica Филтрираща кана Stream 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Кана LAICA Stream Line електронен индикатор Цветната и весела кана LAICA Stream Line, която да пълните заедно с децата си, за да ги научите да разпознават естествения вкус на чистота от най-ранна възраст. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - практична и лека - може да се съхранява във вратата на хла..
48.99лв.
Laica Филтрираща кана Stream 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Каната Stream механичен индикатор Каната Stream Mechanical е екологична кана с ръчен индикатор за жизнения цикъл на филтъра; лесна е за използване и не изисква батерии. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - практична и лека - може да се съхранява във вратата на хладилника - прозорец за бързо пълне..
35.99лв.
Laica Филтрираща кана Carmen Hi-tech 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Кана Carmen Hi-tech - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - Лека и лесна за използване - Прозорец за бързо пълнене - Може да се съхранява удобно във вратата на хладилника - Електронен индикатор за живота на филтъра ..
48.99лв.
Laica Филтрираща кана Carmen Lucia 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Филтрираща кана Carmen Lucia - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - Лека и лесна за използване - Прозорец за бързо пълнене - Може да се съхранява удобно във вратата на хладилника - нови цветни таймери „екологични“ без батерии. ..
48.99лв.
Laica Филтрираща кана Carmen Tosca 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Филтрираща кана Carmen Tosca - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - Лека и лесна за използване - Прозорец за бързо пълнене - Може да се съхранява удобно във вратата на хладилника - нови цветни таймери „екологични“ без батерии. ..
48.99лв.
Laica Филтрираща кана Carmen 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Филтрираща кана Carmen - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - Лека и лесна за използване - Прозорец за бързо пълнене - Може да се съхранява удобно във вратата на хладилника - нови цветни таймери „екологични“ без батерии. ..
44.99лв.
Laica Филтрираща кана Clear Line 2,3 л.
Ново
Марка: Laica
Кана Clear line Една от първите ни версии bi-flux®, каната Clear line предлага качество и простота, все още 100% Произведена в Италия. - ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ - цветно покритие за капак и дръжка и капаци на бункера - ергономична дръжка - може да се съхранява във вратата на хладилника ..
32.99лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)