Меню
Вашата количка

Сертификати и качество

Гаранция за безопасност

Контролът и строгият производствения процес са неразделна част от операционната система на LAICA.

За да гарантира, че цялото портфолио от продукти винаги отговаря на най-високите нива на изискванията на стандарта за качество, в допълнение към извършването на задължителен контрол, LAICA доброволно подлага всички свои продукти на дълга серия от допълнителни тестове за качество.

По време на производствения процес всеки компонент, от най-малкия до най-големия, е подложен на най-строг контрол, за да осигури високоефективни и надеждни продукти. Същото количество внимание е отделено на избора на суровини. Резултатът е, че LAICA има дълъг списък от сертификати за качество от международни организации и независими изследователски лаборатории.

Управлението на системата за качество на бизнес процесите е сертифицирано в съответствие с нормативните стандарти ISO 9001: 2015.

Изследвания и развитие

Изследванията и разработките на продукти и решения са постоянни, интензивни и артикулирани, както подобава на компания, която се отличава със своите технологични иновации и авангардни решения. Международното сътрудничество и партньорства гарантират, че LAICA непрекъснато наблюдава пазара и индустрията във всички свои бизнес области. LAICA осъществява сътрудничество с технически-научни органи и участва в проекти на Общността и на национално ниво, които са допълнителни двигатели на научните изследвания и развитието на LAICA.