Меню
Вашата количка

Филтри за ултра филтрация

Филтри за ултра филтрация

Филтър MikroPLASTIK-STOP ™

LAICA e специалист от повече от тридесет години в битовите системи за филтриране, разработихме MikroPLASTIK-STOP ™, филтърът, който блокира микропластмасите.

Благодарение на специалната си технология, този филтър с кухи влакна намалява с 99,99%  частици с размери ≥0,1 µm (микрометри) като микропластмаси и бактерии, които могат да присъстват във водопроводната  мрежа.

Филтърът MikroPLASTIK-STOP ™ има продължителност една година или равна на 1000L филтрирана вода.

Тествано от независими лаборатории в Германия и Италия

Марка: Laica
Филтър HYDROSMART ™ Филтрите HYDROSMART ™ са разработени и произведени в Италия. Благодарение на мембраната с кухи влакна и активния въглен, те гарантират ефективно и незабавно филтриране директно от смесителя. Иновативно и екологично решение, за да се наслаждавате всеки ден на добрия вкус на во..
39.90лв.
Марка: Laica
Laica филтър MikroPlastik  Капацитет: 1000 литра или 1 година  Филтър от кухи влакна: Блокира частици и живи организми до ≥0.1µm (микрон), като микропластмаси и бактерии  Елиминира мътността на водата  Тестван в независими лаборатории в Италия и Германия ..
27.90лв.
Марка: Laica
Laica филтър GermStopTM  Капацитет: 1000 литра или 1 година  Филтър от кухи влакна: Блокира частици и живи организми до ≥0.1µm (микрон), като микропластмаси и бактерии*  Елиминира мътността на водата  Тестван в независими лаборатории в Италия и Германия    Качество * Test..
27.90лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)